لوگو ملی یونی

برای مشاهده لیست علاقه مندی ها وارد شوید!

مشاهده محصولات فروشگاه
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

دانشکده برق دانشگاه سمنان

دسته بندی :استان, سمنان ۹ اسفند ۱۳۹۷ مهدی موسی زاده 7243
دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه سمنان

دانشکده برق دانشگاه سمنان با برگزاري دوره هاي كارداني در رشته هاي برق و الكترونيك در دهه شصت آغار به کار نمود. با توسعه مجتمع آموزش عالي سمنان و تبديل آن به دانشگاه سمنان در سال 1371 فعاليت دانشکده برق دانشگاه سمنان نيز توسعه پيدا كرد و دامنه فعاليت آن به به تمام مقاطع تحصيلي مهندسي برق و کامپیوتر رسید.در سال 1387 دانشكده مهندسي برق و كامپيوتر شروع به كار كرد و در حال حاضر اين دانشكده داراي جمعيتي بالغ بر 1700 دانشجو است.

دانشکده برق و کامپیوتر دانشگاه سمنان

آشنایی بیشتر با دانشکده برق دانشگاه سمنان

از همان ابتدای شکل گیری دانشکده برق دانشگاه سمنان اساتید این دانشکده ، رسالت خود را مبتنی بر ایجاد فضایی رقابتی و متفاوت اموزشی گزاشتند تا بتوانند دانشکده برق را به صدر دانشکده های برتر دانشگاه سمنان برسانند.
دانشکده برق ، با در اختیارداشتن فضای اموزشی بسیار بزرگ وهمچنین آزمایشگاه ها و کارگاه های مختلف مربوط به این رشته توانسته است در این سال ها مهندسان با تجربه و خبره ای را به جامعه مهندسی کشور تحویل دهد.

دانشكده مهندسي برق در سال 1387 شروع به كار كرد و در حال حاضر اين دانشكده با هفت رشته كارشناسي و هشت رشته- گرايش در مقطع كارشناسي ارشد و چهار گرايش در مقطع دكتري و با حدود 30 عضو هيأت علمي ثابت و بيش از 30 عضو مدعومیباشد.

دانشکده برق دارای ازمایشگاه ها و گارگاه های متعددی از جمله ، ازمایشگاه های مدار الکتریکی ،ازمایشگاه های سیستم های دیجیتال (1و2)،ازمایشگاه ماشین های الکتریکی (1و2) ،ازمایشگاه های الکترونیک ،ازمایشگاه کنترل خطی ،ازمایشگاه کنترل صنعتی ،ازمایشگاه های حفاظت و رله ،ازمایشگاه الکترونیک صنعتی ،ازمایشگاه سیستم های مخابراتی ،کارگاه برق ،ازمایشگاه عایق میباشد.

گرایش های دانشکده برق دانشگاه سمنان

دانشکده برق ، با داشتن تمامی گرایش های مهندسی برق وبرخورداری از فضای بزرگ آموزشی دارای بیشترین ورودی ( 250 نفر در سال 1397) میباشد.
دانشکده برق گرایش های زیر را برای دانشجویان ارائه میدهد:

  1. قدرت
  2. الکترونیک
  3. مخابرات
  4. کنترل
  5. مهندسی پزشکی

هیئت علمی گرایش های دانشکده برق

هیات علمی دانشکده برق دانشگاه سمنان ، اغلب فارغ التحصیلان دانشگاه های برترجهان هستند که کمک شایانی در ارتقا سطح علمی دانشکده و همچنین بالارفتن رتبه دانشگاه در سطح کشور شده اند که به صورت مختصر به معرفی چند تن از آن ها میپردازیم.

اعضای هیئت علمی گرایش قدرت

  1. دکتر اصغر اکبری فرود
  2. دکتر نیما امجدی
  3. دکتر حمیدرضا ایزدفر
  4. دکتر مصطفی جزایری
  5. دکتر یوسف علی نژاد
  6. دگتر رضا کی پور
  7. دکتر زهرا مروج
  8. دکتر محسن نیاستی
  9. دکتر حمید یعقوبی
  10. دکتر ناصر اسکندریان
دکتر اصغر اکبری فرود استاد دانشکده برق دانشگاه سمنان

دکتر اصغر اکبری فرود استاد گروه آموزشی قدرت

دکتر اکبری فرود از استاید برجسته گروه قدرت میباشد که سهم بسزایی در پیشرفت هرچه بیشتر این دانشکده داشته است.
دکتر اکبری فرود ، فارغ التحصیل مقطع کارشناسی دانشکده فنی، دانشگاه تهران، 1372، رشته برق-قدرت فارغ التحصیل مقطع کارشناسی ارشد دانشکده برق، دانشگاه تربیت مدرس، 1376، رشته برق-قدرت فارغ التحصیل مقطع دکتری دانشکده برق، دانشگاه تربیت مدرس، 1385، رشته برق-قدرت او بیش از 90 مقاله در ژورنالها و کنفرانسهای معتبر به چاپ رسانیده و همچنین 9 دانشجوی دکتری و 32 دانشجوبی ارشد را فارغ التحصیل کرده است. زمینه های علمی مورد علاقه:  بازار برق، اقتصاد انرژی، کیفیت توان، سیستم های توزیع الکتریکی.

دکتر نیما اجدی استاد گروق قدرت دانشکده برق دانشگاه سمنان

دکتر نیما امجدی استاد گروه آموزشی قدرت

دکتر امجدی جوان. ترین پروفسور کشور است که از برجستع ترین اساتید ایران و جزو 1% اساتید تاثیر گذار جهان میباشد.
پروفسور امجدی که عضو هیات علمی دانشگاه سمنان و استاد دانشگاه های صنعتی شریف ایران و مهندسی برق دانشگاه سمنان است ،مدارک تحصیلی لیسانس در رشته کنترل و فوق لیسانس در رشته برق الکترونیک و دکتری در رشته برق قدرت ازدانشگاه صنعتی شریف اخذ کرده است.

نیما امجدی در سن 26 ساگی صاحب مدرک دکتری از دانشگاه صنعتی شریف شد و در سن 31 سالگی به درجه دانشیاری رسیده است.

زهرا مروج گروه اموزشی قدرت

دکتر زهرا مروج استاد گروه آموزشی قدرت

زهرا مروج مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد خود را در رشته مهندسی برق قدرت از دانشگاه بنگلور هند اخذ نمود. در سال 1380 وی مدرک دکترای خود در رشته مهندسی برق قدرت از دانشگاه IIT بنارس هندوستان دریافت کرد. وی از سال 1370 تا 1375 به عنوان مربی عضو هیئت علمی دانشگاه سمنان بوده است. از سال 1385 تا 1391 به عنوان استادیار و از سال 1391 تا سال 1397 با مرتبه علمی دانشیاری  و از سال 1397 تا كنون با مرتبه پروفسوري به عنوان  هیئت علمی دانشکده مهندسی برق و  کامپیوتر دانشگاه سمنان مشغول به فعالیت می باشد. علاوه بر این از سال 1381 تا کنون در شرکت مهندسی مشانیر در تهران، به عنوان مهندس مشاور فعالیت داشته است.

محسن نیاستی گروه اموزشی قدرت

محسن نیاستی استاد گروه آموزشی قدرت

محسن نیاستی در سال 1354 در منطقه سرسبز و زیبای نیاسته از توابع شهرستان رامسر متولد شد. در سال 1378 موفق به اخذ مدرک مهندسی برق در گرایش کنترل از دانشکده فنی دانشگاه تهران شد. مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی در رشته مهندسی برق گرایش قدرت را به ترتیب در سالهای 1380 و 1388 در دانشگاه علم و صنعت ایران به اتمام رساند. همکاری خود را با مهندسی برق دانشگاه سمنان از سال 1381 شروع نمود و در حال حاضر عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه سمنان می باشد. زمینه کاری ایشان: مطالعات حالت گذرا و هماهنگی عایقی در سیستمهای قدرت، مطالعات و طراحی سیستمهای زمین و حفاظت در برابر صاعقه، مطالعات و طراحی سیستم حفاظت کاتودیک، مطالعات جریانهای سرگردان خطوط ریلی برقی، مطالعات و طراحی شبکه های قدرت و تاسیسات صنعتی

دکتر یوسف علی نژاد استاد برق دانشگاه سمنان

دکتر یوسف علی نژاد استاد گروه آموزشی قدرت در دانشکده برق دانشگاه سمنان

استاد علی نژاد از اساتید برجسته دانشکده برق میباشد که مدرک کارشناسی خود را از دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی و مدرک دکتری خود را از دانشگاه UWCC انگلستان دریافت کرده است.

طراحي و ساخت تابلوهاي كنترل صنعتي ، طراحی سیستم های اتوماسیون صنعتی وآموزش PLC از مهارت های دکتر علی نژاد میباشد.

دکتر حمید ایزدفر استاد گروه قدرت دانشگاه سمنان

دکتر حمید ایزدفر استاد گروه آموزشی قدرت

دکتر ایزدفر از اساتید برجسته دانشکده برق میباشد که کمک شایانی برای ارتقا سطح علمی هرچه بیشتر گروه قدرت در دانشکده برق نموده است و در سال های اخیر با ارائه متون ازمایشگاهی و پژوهشی کمک شایانی به دانشجویان این گرایش کرده است.

دکتر ایزدفرمدیر گروه گرایش قدرت دانشکده برق ، دارای مدرک دکتری قدرت-ماشین های الکتریکی از دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی میباشد.

دکتر حمید ایزدفر گروه اموزشی قدرت

دکترحمید یعقوبی استاد گروه آموزشی قدرت

دکتر یعقوبی از اساتید برجسته دانشکده برق دانشگاه سمنان میباشد که دارای مدرک دکتری قدرت از دانشگاه فردوسی مشهد میباشد.

دکتر یعقوبی عضو هیات علمی دانشگاه سمنان و در دانشگاه بابل نیز مشغول به تدریس است.


اعضای هیئت علمی گرایش الکترونیک

  1. دکتر علی اصغر اروجی
  2. دکتر محمد دانایی
  3. دکتر امین اصغری
  4. دکتر سعید محمدی
  5. دکتر هادی سلطانی زاده
  6. دکتر سمانخ شربتی
  7. دکتر عبدالله عباسی
  8. دکتر پرویز کشاورزی
  9. دکتر سعید مظفری
دکتر علی اصغر اروجی گروه اموزشی الکترونیک

دکتر علی اصغر اروجی استاد گروه آموزشی الکترونیک

دکتر اروجی از مدیر گروه گرایش الکترونیک دانشکده برق دانشگاه سمنان میباشد که کمک شایانی در پیشرفت هرچه بیشتر این گرایش در این دانشکده شده است.

دکتر اروجی فارغ مدرک کارشناسیی خود را در سال 1367 از دانشگاه علم و صنعت ایران و در سال 1371 مدرک کارشناسیی ارشد خود رانیز از همین دانشگاه دریافت نمود ور مدرک دکتری خود را از دانشگاه انستیتیو تکنولوژی هند-دهلی نودریافت نموده است.

پرویز کشاورزی گروه اموزشی الکترونیک

دکتر پرویز کشاورزی استاد گروه آموزشی الکترونیک

دکتر کشاورزی مدیر دانشکده برق دانشگاه سمنان از اساتید قدیمی و با سابقه دانشکده میباشد.

دکتر کشاورزی مدرک کارشناسی خود را از دانشگاه تهران و مدرک دکتری خود را از دانشگاه منچستر انگلستان دریافت کرده است.

دکتر کشاورزی از سال 1381 عضو هیات علمی دانشگاه سمنان میباشد و طراح ارشد ASIC(تراشه های الکترونیکی) در شرکت ST Microelectronics میباشد

استاد مظفری گروه اموزشی الکترونیک

دکتر سعید مظفری گروه آموزشی الکترونیک

دکتر مظفری از اساتید دانشکده برق دانشگاه سمنان میباشد که دارای مدرک دکتری الکترونیک آنالوگ از دانشگاه امیرکبیر میباشد.

 سمانه شربتی گروه اموزشی الکترونیک

دکتر سمانه شربتی استاد گروه آموزشی الکترونیک

دکتر شربتی فارغ التحصیل در رشته برق الکترونیک در دانشگاه سمنان در سال 1384 و کارشناسی ارشد الکترونیک در سال 1387 میباشد.دکتر شربتی مدرک دکتری الکترونیک خود را از دانشگاه فردوسی مشهد در سال 1393 دریافت نمود ودر سال 1394 از پژوهشگاه انرژی المان(اشتوتگارت) مدرک فوق دکتری خود را دریافت نمود.دکتر شربتی در زمینه انرژی خورشیدی پژوهش های بسیار خوبی انجام داده است.

سعید محمدی گروه اموزشی الکترونیک

دکتر سعید محمدی
گروه آموزشی الکترونیک

دکتر سعید محمدی از استادان گرایش الکترونیک است که با داشتن تجربه بسار خوب در زمینه های آمایشگاهی موجب افزایش سطح علمی دانشجویان این گرایش بوده است

دکتر محمدی فارغ التحصی در مقطع دکتری از دانشگاه تهران میباشد

محمد دانایی گروه اموزشی الکترونیک

محمد دانایی استاد گروه آموزشی الکترونیک

محمد دانایی مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد خود را از دانشگاه فردوسی مشهد در سالهای 1384 و 1386  و مدرک دکترای خود از دانشگاه صنعتی امیر کبیر همگي با درجه عالي دریافت کرد و از سال 1391 استادیار رشته مهندسی برق، گروه الكترونيك در دانشگاه سمنان شد. وي نویسنده و همکار نویسنده دو كتاب و بیش از 30 مقاله در مجلات معتبر انگليسي است. زمينه هاي پژوهشی فعلی او شامل ادوات نانوفوتونی، پلاسمونیک، اپتیک مجتمع، بلور فوتونی، دروازه های منطقی نوری و حافظه نوری مي شود….

هادی سلطانی زاده گروه اموزشی قدرت

دکتر هادی سلطانی زاده گروه آموزشی الکترونیک

دکتر هادی سلطانی زاده مدرک کارشناسی خود را در دانشگاه مازندران(نوشیروانی بابل) در سال ۱۳۷۸در رشته مهندسی برق الکترونیک با عنوان پایان نامه تشخیص کلام دریافت کرد و در سال ۱۳۸۱ مدرک کارشناسی ارشد الکترونیک خود را با عنوان پایان نامه تشخیص کلام با استفاده از تکنیک های بینایی دریافت و در سال و مدرک دکتری خود را نیز از دانشگاه علم وصنعت ایران با عنوان پایان نامه 
روش جدید استخراج ویژگی‌ها و دسته‌بندی اشیاء در الگوی روزت دریافت کرد.

دکتر سلطانی زاده ، بازی سازی، بازی‌های حرکتی ،برنامه نویسی دلفی ،الگوریتم‌های هوشمند، شبکه‌های عصبی، فازی، الگوریتم‌های تکاملی ،پردازش صوت و گفتار ،پردازش صوت و گفتار ،پردازش تصویر‌های دیجیتالی مهارت داند.


اعضای هیات علمی گرایش مخابرات

  1. دکتر مجید افصحی
  2. دکتر رضا بیات
  3. دکترفرزاد توکل همدانی
  4. دکتر پژمان رضایی
  5. دکتر علی شهرزادی
  6. دکتر محمد لاری
  7. دکتر حمید مقدادی
مجید افصحی گروه اموزشی مخابرات

دکتر مجید افصحی استاد گروه آموزشی مخابرات

دکتر افصحی فارغ التحصیل كارشناسي مهندسي برق- مخابرات، دانشگاه تهران در سال 1369 میباشد
پروژه: مبدل هاي مود موجبري، استاد راهنما: دكتر فرخ آرزم.
دکتر افصحی مدرک كارشناسي ارشد مهندسي برق- مخابرات خود را از دانشگاه صنعتي اميركبيردر سال 1369در یافت نمودو مدرک دکتری خود را در رشته مهندسي برق- مخابرات، دانشگاه علم و صنعت ايران، 1381
FSS و كاربرد BI/RME با اشكال مختلف توسط روش (FSS) رساله: تحليل و طراحي سطوح انتخابگر فركانس.

پژمان رضایی گروه اموزشی مخابرات

دکتر پژمان رضایی استاد گروه آموزشی مخابرات

دکترپژمان رضایی متولد اسفند سال 1356 در تهران – متاهل ساكن شهر سمنان دكتري مهندسي برق-مخابرات (ميدان) از دانشگاه تربيت مدرس سال 1385 كارشناسي ارشد مهندسي برق-مخابرات از دانشگاه تربيت مدرس سال 1381  كارشناسي مهندسي برق- مخابرات از دانشكده مخابرات در سال 1379 عضو هيات علمي گروه مخابرات دانشكده مهندسي برق و كامپيوتر دانشگاه سمنان از شهريور 1386 تاكنون همكاري با مركز تحقيقات مخابرات ايران در گروه آنتن و انتشارامواج و پروژه ماهواره مصباح از1380 تا 1387 استاد راهنماي كارشناسي‌ارشد، دكتري: پروفسور محمد حكاك.

دکتر پژمان رضایی هم اکنن معاون اموزش و تحصیلات تکمیلی ،و مدیر گروه گرایش مخابرات دانشگاه برق دانشگاه سمنان میباشد.

محمد لاری گروه اموزشی مخابرات دانشکده برق دانشگاه سمنان

دکتر محمد لاری استاد گروه آموزشی مخابرات

دکتر محد لاری از اساتید دانشکده برق دانشگاه سمنان فارغ التحصیلی در مقطع لیسانس برق ازدانشگاه صنعتی امیرکبیر در سال 1383 و مقطع فوق لیسانس در سال 1386 با موضوع پایان نامه سیستم های ارتباطی طیف گسترده ای با استفاده از کد های پرتاب شده میباشد.دکتر لاری مدرک دکتری خود را در سال 1390 از دانشگاه صنعتی امیرکبیر با موضوع دفاع پایان نامه بهبود عملکرد در سیستم MIMO با استفاده از تکنیک انتخاب آنتن و طراحی صلیب لایه.


اعضای هیئت علمی گرایش کنترل

  1. دکتر ساسان آزادی
  2. دکتر عباس دیدبان
  3. دکتر فرزانه تاتاری
  4. دکتر مصطفی جزایری
  5. دکتر ناصر اسکندریان
عباس دیدبان گرو اموزشی کنترل دانشکده برق دانشگاه سمنان

دکتر عباس دیدبان استاد گروه آموزسی کنترل

دکتر عباس دیدبان مدیر گروه اموزشی کنتر دانشکده برق دانشگاه سمنان فارغ التحصیل دانشگاه سمنان در مقطع کارشناسی در سال 1374 میباشد و مدرک کارشناسی ارشد خود را از دانشگاه صنعتی شریف در سال 1377 دریافت کرده و مدرک دکتری خود را از آزمایشگاه دامپزشکی اتوماسیون Grenoble، فرانسه دریافت نموده است.

دکتر دیدبان مقاله هایی مانند ، مدلسازی مدارھای الکتریکی با استفاده از شبکه ھای پتری و بھبود زمان انتظار با استفاده از الگور تمی اولویت دھی و اختراعاتی مانند
دستگاه نوبت دھی با قابلیت بھینه سازی زمان انتظار و دستگاه زرشک خشک کن آفتابی – حرارتی.

ساسان ازادی گروه اموزشی کنترل دانشکده برق دانشگاه سمنان

دکتر ساسان آزادی استاد گروه آموزشی کنترل

دکتر ساساسن آزادی از اساتید برجسته دانشکده برق میباشد که با حضور فعال و با تجربه زیادی که در امور کنترلی و آزمایشگاهی دارند موجب معرفی بهتر و پیشرفت هرچه بیشتر این گرایش شده اند.

دکتر آزادی مخترع کنترال کننده آزادی میباشد که جزو بهترین کنترل کننده های با فیدبک منفی و مثبت میباشد.

ناصر اسکندریان گروه اموزشی کنترل دانکده برق دانشگاه سمنان

دکتر ناصر اسکندریان گروه استاد گروه آموزشی کنترل

دکتر ناصر اسکندریان مدرک دکتری الکترونیک-قدرت خود را از دانشکاه سمنان در یافت کرده و از اساتید با تجربه دانشکده برق دانشگاه سمنان میباشد.

دکتر اسکندریان مولف کتاب آموزش چهار نوع  PLC در پنج پروژه میباشد که جزو کتاب های بسار خوب در این زمینه کاری میباشد.

دکتر اسکندریان در مسابقات علمی نیز شرکت و مقام داشته اند که ساخته های دکتر عبارتند از ،روبات انسان نما دروازه بان وروبات انسان نما نمایش راه رفتن.

دکتر فرزانه تاتاری گروه اموزشی کنترل دانشکده برق دانشگاه سمنان

دکتر فرزانه تاتاری استاد گروه آموزشی کنترل

دکتر فرزانه تاتاری فارغ التحصیل دانشگاه فردئسی مشهد از اساتید برجسته دانشگاه سمنان میباشد که با ترجبه بسیار خوب در امور کنترلی و ازمایشگاهی موجب پیشرفت و کمک هرچه بیشتر به دانشجویان این گرایش شده است.

نمایی کلی و مختصر از محیط دانشکده برق دانشگاه سمنان

محیط داخلی دانشکده برق دانشگاه سمنان
محیط داخلی دانشکده برق دانشگاه سمنان
محیط داخلی دانشکده برق دانشگاه سمنان
محیط داخلی دانشکده برق دانشگاه سمنان
محیط داخلی دانشکده برق دانشگاه سمنان
محیط داخلی دانشکده برق دانشگاه سمنان
دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه سمنان
دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه سمنان
مهدی موسی زاده
مهدی موسی زاده

راه آسان‌تری برای ارتباط با کاربران‌مان پیدا کرده‌ایم :) عضویت در کانال

مطالب زیر را حتما بخوانید:

  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد. چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.  

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک کوتاه:
0